Skapa ett effektivt arbetsrum med smart kontorsförvaring

Hem / Förvaring / Kontorsförvaring

Inom dagens flexibla arbetsliv kan smart kontorsförvaring göra en stor skillnad. Genom att utnyttja innovativa lösningar får ni ett snyggt och funktionellt kontor. Dyk ner i vår guide för att hitta lösningar som passar just er.

Så här lyckas ni med smart kontorsförvaring

Med rätt strategi kan ni förvandla ett rörigt kontor till en välorganiserad arbetsmiljö. Här kommer några tips på hur ni kan integrera smart kontorsförvaring i er vardag, och en närmare titt på några av de mest populära förvaringsmöblerna. Många av dessa möbler och kontorsförvaring finns i sortimentet hos dpj.se.

Hurts

Hurtsar är inte bara praktiska, de är även flexibla. Perfekt för papper, pennor och andra småsaker. Med hjul kan de enkelt flyttas till platsen där de behövs mest, vilket verkligen betonar vikten av smart kontorsförvaring.

Kontorsskåp

Kontorsskåp hjälper er att maximera vertikal förvaring. Oavsett om det gäller böcker, pärmar eller kontorsmaterial, kan skåp bidra till en ren och snygg arbetsplats.

Vägghängd förvaring

Väggar är ofta en förbisedd resurs. Med hyllor och vägghängda system kan ni enkelt hålla skrivbordet fritt från röra och dra nytta av ert väggutrymme. IKEA har många smarta lösningar inom vägghängd förvaring.

Magnetiska anslagstavlor

En magnetisk anslagstavla kan vara en spelväxlare. Förutom att visa upp viktiga meddelanden, kan de fungera som en central plats för klistermärken, foton och påminnelser.

Integrera teknik i er förvaring

Teknik och smart kontorsförvaring går hand i hand. Med laddningsstationer inbyggda i skrivbord eller hurtsar kan ni hålla alla enheter laddade och redo att användas.

Så undviker ni vanliga misstag med kontorsförvaring

Det är lätt att falla i fällan med att köpa för mycket förvaringsutrustning. Se till att mäta utrymmet noggrant och prioritera vilka föremål som verkligen behöver förvaras innan ni handlar.

Miljövänlig kontorsförvaring

Det finns flera miljövänliga alternativ för kontorsförvaring, från återvunna material till hållbart skogade träprodukter. Genom att välja dessa alternativ kan ni bidra till en grönare planet.

Vanliga frågor

Smart kontorsförvaring optimerar utrymmet och skapar en mer produktiv arbetsmiljö. Genom att ha allt organiserat minskar ni distraktioner och ökar effektiviteten.

Genom att använda vertikal förvaring, som hyllor eller hängande skåp etc., kan ni dra full nytta av väggutrymmet och hålla golvutrymmet fritt.

Bambu och certifierat hållbart skogat trä är bland de mest miljövänliga alternativen. De är både robusta och har en låg inverkan på miljön.

Det beror på era behov. Öppen förvaring som hyllor är bra för saker ni använder ofta, medan stängd förvaring som skåp eller lådor hjälper till att skydda mot damm och hålla saker utom synhåll.