Kommentarer (2)

 • Avatar

  Frida

  |

  Alltså, jag är ju en sådan som kan svara med bara ”hallå?” ibland och då resonerar jagändå lite samma som du. Om det ringer från okänt eller skyddat nr så vet jag ju inte vem det är, varför ska JAG presentera mig först, det är ju den som ringt mig?
  Gäller ju visserligen absolut inte på min jobbtelefon eller om jag väntar på ett samtal (om jag tex sökt jobb). Men oftast när det ringer någon från okänt nr så är det någon form av telefonförsäljare eller annan som faktiskt bara ringer och stör och tränger sig på, då får de faktiskt presentera sig först!

  • Avatar

   admin

   |

   Hej Frida! Kul att vi tänker på samma sätt och får olika resultat. Problemet här är att jag inte vill röja att personen söker jobb utifall att det är någon annan som svarar. Så Frida, lova mig att du börjar svara med ditt förnamn om du har en jobbansökan ute :-). Telefonförsäljare får man enklast bort genom NIX-registret.

Kommentarer avstängda